Tentang Kami

Tentang Kami
Tentang Kami2018-09-27T18:48:45+00:00

Keselesaan Terbaik

Nice merupakan peneraju koc esekutif di Malaysia yang menjanjikan penumpang kami keselesaan mewah. Nice memberikan perkhidmatan koc eksekutif yang paling kerap berlepas dari Kuala Lumpur yang merangkumi KTM, Putrajaya dan Puchong. Nice juga berlepas dari Kuala Lumpur ke Pulau Pinang dan Johor Bahru. Perjalanan paling kerap adalah Pulau Pinang dan Johor Bahru. Pergerakan koc-koc Nice dipantau oleh Bilik Operasi mengunakan system GPS. Nice memberikan perkhidmatan bas mesra dengan pemandu berpengalaman & berdisiplin.

Perjalanan Mewah

Tempat Duduk Mewah

Dengan ruang dalaman yang besar dan selesa, koc kami mempunyi tali pinggang keledar individu, tempat duduk VIP (2+1), titik palam dan banyak lagi kemudahan lain untuk memastikan perjalanan penumpang-penumpang Nice tidak dapat dilupakan.

Hiburan Onboard

Penumpang dapat memilih filem pilihan khas menerusi system hiburan yang disediakan dalam koc-koc Nice

Pemandu yang Mesra, Berpengalaman dan Berdisiplin

Pemandu kami dilatih dengan baik. Mereka mesra dengan para pelanggan. Pemandu dapat berkomunikasi dengan baik dengan penumpang. Mereka berpengalaman dalam memandu bas dan sangat berdisiplin.

Keselamatan Keutamaan Kami

Koc Nice kami direkabentuk dengan pintu kecemasan yang berada di bahagian pemandu untuk kegunaan kecemasan. Dengan menitik beratkan aspek keselamatan koc-koc kami diselengara dengan baik mengikut jadual penyelenggaraan yang betul. Selain itu pemandu kami dilatih dengan baik untuk memberikan jaminan keselamatan yang terbaik.

Dengan memberikan koc-koc mewah, selesa dan selamat jadikan Nice sebagai pilihan anda

Perjalanan lebih Baik!

Keselamatan Terpantau

Koc-koc kami sentiasa di pantau oleh sistem GPS yang dihubugkan terus dengan Pusat Operasi kami sepanjang perjalanan. Ditambah dengan pemandu terlatig dan tali pinggang individu ia memberikan ketenangan fikiran kepada penumpang-penumpang kami dalam setiap perjalanan bersama Nice.

Penyelenggaraan Koc

Koc-koc kami diselenggara mengikut jadual yang telah ditetapkan dengan ketat, seterusnya memastikan koc-koc Nice meminimakan risiko teknikal dan makanikal semasa perjalanan dan membolekan kami menepati jadual perlepasan dan ketibaan yang di tetapkan.

Mewah, Selesa dan Menyenagkan

Dengan ruang dalaman yang besar dan selesa, koc kami mempunyi tali pinggang keledar individu, tempat duduk VIP (2+1), titik palam dan banyak lagi kemudahan lain untuk memastikan perjalanan penumpang-penumpang Nice tidak dapat dilupakan.

Pemeriksaan Rutin

Koc-koc Nice diperiksa secara berkadar mengikuti jadual yang telah ditetapkan secara
ketat bagi mengurangkan risiko semasa dalam perjalanan. Pengalaman lebih 30 tahun kami dalam industri pengangkutan awam menjamin penumpang-penumpang kami menaiki koc yang telah diperisa, diselenggara dan dijaga rapi untuk keselesaan dan keselamatan maksimum!
Cari Agen Kami

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi kami

Hubungi Kami